ЗА НАС

Създадохме Джем и Джем ООД като семейна фирма, през пролетта на 1995 година с идея да възродим прекрасните български традиции при производството на сладка и конфитюри. Приехме го като мисия да предложим на нашите клиенти най-качествените продукти, приготвени по стари майсторски рецепти с много любов. Така, преплитайки уникалните вкусове и аромати на българските плодове с тайните, предавани от поколение на поколение, пишем нашата сладка история вече три десетилетия.

В нашата фабрика произвеждаме богата гама от традиционни сладка, конфитюри, топинги и мармалади, но наша гордост са био продуктите, при които са вложени изцяло органични суровини. Едно от значимите постижения на Джем и Джем са двете серии от продукти със 100 % плодово съдържание , едната от която е в био вариант и е еталон за здравословно хранене.

През годините, Джем и Джем се е утвърдила като знакова марка за вкус и качество, съхранен във всяка опаковка. Стремим се да предоставяме на нашите клиенти най-висококачествени продукти и услуги. Нашата работа се основава на принципите на иновация, постоянство и стремеж към дългосрочно партньорство.

Горди сме, че предоставяме индивидуални решения, които отразяват уникалните нужди и вкусове на нашите клиенти. Нашият екип от професионалисти е готов да работи за Вас, за да създаде продукти според Вашите изисквания.

До уникалния вкус на нашите продукти се наслаждават ценители не само в България, но и в повече от четиридесет държави по Света като САЩ, Канада, Тайван, Грузия, Австралия, Италия, Русия, Украйна, Азербайджан, Туркменистан, Румъния, Македония, Япония, Сингапур, Израел, Арабските страни, Чехия, Полша, Унгария, Кипър, Германия, Дания, Англия, Португалия, Албания, Ирак, Китай, Нова Зеландия, Холандия и др.