ЗА НАС

ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД е семейна фирма, създадена в гр. Пловдив през пролетта на 1995г.

Основната й дейност е производство и реализация на плодово-захарни консерви – домашни конфитюри, конфитюри с парченца, с цели или смлени плодове, конфитюри за диабетици, топинги, сладка от подбрани плодове, както и желирани мармалади и плодови пълнежи като полуфабрикати за сладкарската промишленост. Фирмата произвежда и друга гама продукти, разработена на основата на натурални екстракти – Боров Еликсир с екстракт от зелени борови шишарки, Билков Еликсир с екстракт от седем вида билки и Розов Еликсир с екстракт от маслодайна роза Damascena. Основна фирмена политика е производството на продукти с високо качество, а основен престиж е производството на ОРГАНИК продукти.

Фирмата е сертифицирана по ISO 22000:2005, OHSAS 18001:2007 и IFS, , което гарантира постоянно високо качество и безопасност на хранителните продукти.

От 2010г. „Джем и Джем“ има сертификат и за БИО производство.

Модерната производствена база на фирмата е построена на площ от 6 700 кв.метра в южната част на Пловдив – район, защитен от промишлени замърсители, разположен в полите на Родопите.

Многобройните продукти на ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД присъстват както на българския пазар, така и на пазарите в САЩ, Канада, Тайван, Грузия, Австралия, Италия, Русия, Украйна, Азърбайджан, Туркменистан, Румъния, Македония, Япония, Сингапур, Израел, Арабските страни, Чехия, Полша, Унгария, Кипър, Германия, Дания, Англия, Португалия, Албания, Ирак, Китай, Нова Зенландия, Холандия и др.